topblog Ivoire blogs

26/05/2015

Heb je ooit gedacht mode bruid afscheid van de blindelings witte trouwjurk

Heb je ooit gedacht mode bruid afscheid van de blindelings witte trouwjurk, probeer dan een gekleurde trouwjurken? Als dat zacht roze, rood passie je al bekend bent met, zo fris en zoet als snoep-achtige mintgroen, prachtige sprankelende metallic wat voor soort trouwjurk zal verrassen?

Pink is de beste show vrouwelijke kwaliteiten van kleur, puur en lichtroze trouwjurk terwijl meer als een lief meisje, en tule, chiffon is licht en romantische combinatie en satijn combinatie is vriendelijk en rustig elegant.

Fris en zoet als een pepermunt-achtige kleur, gebruikt in het huwelijk heeft ook een onverwacht effect. Als je het geluk hebt om witte huidskleur hebben, dan kan het deze elegante huwelijk kleur candy bar te proberen.

Redu bleef metallic charme stijgen om het uit te breiden naar de bruiloft, de waterstroom als champagne gouden stof, zilver en kristal pailletten knipperen schittering, zo mooi bruidsjurk met sprankelende gevoel.

In wit licht in een kleine grijze toon, zuiver witte trouwjurk meer dan zacht, en laat de donkere grijze lijn is niet significant geheim is het toevoegen van sier sieraden.

Rood paars combineert de passie en elegant blauw, die de nobele, mysterieus, toen de paarse trouwjurk ontmoeting, vaak met de lavendelvelden van de Provence is de kleur van de zachte, bloemige distributie op elk moment als de bruid stijl, die niet willen hebben?

Rode trouwjurk, bruiden voor Chinees is bijna essentieel kleren, of Chinees of Western-style bruiloft, uit respect voor de traditionele cultuur, gebruik altijd een beetje rood op de bruiloft als versiering, contrast vrolijke sfeer. Lange rode jurk als de heerschappij van de vlam, kan afgezien van een gebrek aan warme zachte, rode jurk na de huwelijksceremonie ook een banket of feest gebruik.

Voor de meeste bruiden, het huwelijk in werkelijkheid een groot gebied met zwart, of een moeilijk te accepteren, als je wilt proberen om zwarte zand te gebruiken, kunnen wensen om de taille te proberen met een witte goedkope trouwjurken versierd met zwart lint, of een een aantal van de details van de bruid haar zwart als een wedstrijd.

Para acceder a más información, haga clic aquí:http://www.modao.es/vestidos-de-floristas-c4

Les commentaires sont fermés.